Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μπουτάν

Ακίνητα προς πώληση στο Μπουτάν

Το Μπουτάν είναι ένα βουδιστικό βασίλειο στα ανατολικά Ιμαλάια και είναι διάσημο για τα μοναστήρια, τα φρούρια (ή dzong) και τις θεαματικές απόψεις που κυμαίνονται από τις υποτροπικές πεδιάδες μέχρι τα απότομα βουνά και τις κοιλάδες τους. Οι κορυφές των Ιμαλαΐων, όπως το Jomolhari, ύψους 7326 μ., Είναι ένας δημοφιλής προορισμός για λάτρεις της πεζοπορίας. Το μοναστήρι του Paro Taktsang, γνωστό και ως Tana Tiger, είναι κτισμένο πάνω από την πλευρά ενός βουνού στο δάσος της κοιλάδας της Πάρου.

Το Μπουτάν συνορεύει στα βόρεια με το Θιβέτ (Κίνα) και προς το νότο με την Ινδία.

Thimphu είναι η πρωτεύουσα και η πιο πολυσύχναστη πόλη του Μπουτάν, την πρωτεύουσα της περιοχής στην οποία δίνει το όνομά του. Βρίσκεται στο κεντροδυτικό τμήμα της χώρας. Η πόλη είναι χτισμένη σε κατεύθυνση βορρά-νότου στο δυτικό τμήμα της κοιλάδας που σχηματίζεται από το Raidāk και είναι η τρίτη πρωτεύουσα του κόσμου από το υψόμετρο.

Ο Thimphu και μερικές άλλες μεγάλες πόλεις στο Μπουτάν αντιμετωπίζουν έλλειψη ενοικιαζόμενων κατοικιών αλλά και έλλειψη ιδιοκτησίας προς πώληση στο Μπουτάν. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη διαθεσιμότητα της απασχόλησης και είχε δει ανθρώπους από τα 20 Dzongkhaks να μεταναστεύσουν σε μέρη όπως Thimphu, Pheuntsholing, Gelephu κλπ.

Πρώτον, δεν είναι εύκολο να βρείτε καταλύματα ενοικίασης στην πόλη Thimphu. Οι πιθανότητες είναι καλύτερες σε περιοχές όπως Babesa (νότια), Taba (βόρεια) και άλλες συνοριακές περιοχές.

Εάν ενδιαφέρεστε για πώληση ακινήτων στο Μπουτάν, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα, επειδή η βιομηχανία φιλοξενίας στο Μπουτάν είναι ακμάζουσα, ειδικά μέσα και γύρω από τα κυριότερα αξιοθέατα, όπως το Nest Tiger, όμορφα Dzong, άγρια ​​θέα των μαγευτικών κοιλάδων και off λόγω της εύκολης προσβασιμότητας.

 

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Μπουτάν, το Paro είναι η καλύτερη πόλη για να ζήσετε μέσα από πολλούς λόγους: πρόσβαση στο διεθνές αεροδρόμιο, πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια ποιότητας μέσα και γύρω από την πόλη, εγγύτητα με Thimphu, μαζική ανάπτυξη για τον τουρισμό και τις συναφείς βιομηχανίες και την έκρηξη της επιχειρηματικότητας για επιχειρήσεις μικρής κλίμακας / κατοχής και αυτοσυντηρούμενες επιχειρήσεις.

Έτσι, εάν θέλετε να μετακινήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Μπουτάν, τώρα είναι η σωστή περίοδος.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Μπουτάν. Αποφοίτησε και ζούσε στο Μπουτάν.

      Συνεχίζοντας να αναλύουμε τις πιο υποδεέστερες χώρες στον κόσμο, όπου είναι δυνατόν να ανακατανεμηθούν με απόλυτη ηρεμία και ευκολία, κυριολεκτικά μαγεμένο από μια μοναδική πραγματικότητα αυτού του είδους. Βουδιστικό βασίλειο που βρίσκεται στα ανατολικά Ιμαλάια, γνωστό σε όλο τον κόσμο για τ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 4913

Πώληση Τριάρι, Μπουτάν, Thimphu, Thimphu, center

88,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

166 m²
Το σπίτι πωλείται πλήρως επιπλωμένο, συμπεριλαμβανομένων των λευκών ειδών, κουρτίνες, έπιπλα σαλονιού και κρεβατοκάμαρας. Το ακίνητο έχει βαμμένο φινί...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB